Η εταιρεία Melkart - Μπάτσαρης Α.Β.Ε.Ε. δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της εμπορίας τροφίμων και των υπηρεσιών Logistics από το 1984.

Η αξιοπιστία, η εμπειρία, η ποιότητα των υπηρεσιών, οι άριστες και πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις, η ασφάλεια, η υποδομή, η συνεχής επένδυση σε εξοπλισμό και σε ανθρώπους την έχουν καταστήσει σήμερα ηγέτιδα δύναμη στον χώρο διανομής - εμπορίας τροφίμων.

Στην πάροδο των 30 χρόνων που λειτουργεί, έχει αναπτύξει ένα οργανωμένο δίκτυο διανομής το οποίο περιλαμβάνει τους νομούς Βοιωτίας, Φωκίδας, Φθιώτιδας και Ευρυτανίας εξυπηρετώντας 1200 και πλέον ενεργούς πελάτες.

Η γκάμα των πελατών της εταιρείας αποτελείται από:

  • μεγάλες αλυσίδες όπως hypermarkets, supermarkets κτλ
  • χονδρεμπόρους
  • μικρά καταστήματα όπως mini market,περίπτερα κτλ
  • δημόσιους οργανισμός όπως νοσοκομεία, γηροκομεία, κυλικεία κτλ
  • χώρους μαζικής εστίασης (Food Service) όπως ξενοδοχεία, καφετέριες, εστιατόρια, εργοστάσια κτλ 

Η Melkart - Μπάτσαρης Α.Β.Ε.Ε. αντιπροσωπεύει μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες τροφίμων όπως: ΔΕΛΤΑ, ΚΡΑΦΤ, ΜARS, CADBURY, BΟUONDI, ΗΛΙΟΣ, SELECT, OΛΥΜΠΙΚ, DIANA,ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ,ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ. Παράλληλα προσφέρει υπηρεσίες Logistics για τις εταιρείες Chipita και Diana. Τέλος εμπορεύεται προϊόντα των εταιρειών ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΟΝ, ΕΛΓΕΚΑ κ.λ.π.

Η παρουσία της εδώ και 30 χρόνια στην αγορά έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα δυναμική και υπόσχεται ένα ακόμα πιο δυναμικό και επιτυχημένο μέλλον.

Στόχος μας είναι να παραμείνουμε πιστοί στις αξίες μας χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας, με απώτερο σκοπό την μέγιστη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Που Ξεχωρίζουμε

Υπερσύγχρονο αποθηκευτικό κέντρο διανομής συνολικής επιφάνειας 2.000 τ.μ. εγκατεστημένο σε ιδιόκτητο οικόπεδο 10.000 τ.μ. Λειτουργούμε σε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις που εξασφαλίζουν ένα ασφαλή φυλασσόμενο χώρο με όλες τις σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές.

Οργανωμένος στόλος φορτηγών - ψυγείων, ημιφορτηγών και μηχανημάτων reach - track, για πλήρη εκμετάλλευση του συνόλου του αποθηκευτικού χώρου και των δυνατοτήτων των πελατών μας.

Σύγχρονο λογιστικό σύστημα ERP που παρέχει ακριβείς και αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με τα αποθέματα της εταιρείας και πλήρη παρακολούθηση των κινήσεων των προϊόντων των αποθετών μας.

Η πολύτιμη εμπειρία και η τεχογνωσία στο αντικείμενο των Logistics οδήγησε την εταιρεία Melkart - Μπάτσαρης Α.Β.Ε.Ε. στο χτίσιμο δυνατών σχέσεων εμπιστοσύνης με όλους τους συνεργάτες της. Η οργάνωση, η συνέπεια και η εργατικότητα συνεχίζουν να εμπνέουν τους συνεργάτες μας, τους πελάτες αλλά και το προσωπικό μας δημιουργώντας δυνατούς δεσμούς εμπιστοσύνης μεταξύ τους.
Η Melkart - Μπάτσαρης Α.Β.Ε.Ε. είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το κοινωνικό σύνολο στο οποίο δραστηριοποιείται.
Ενεργεί υπέυθυνα για:

Για την κοινωνία στηρίζοντας τοπικούς συλλόγους, πολιτιστικές εκδηλώσεις και ενεργώντας προς το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας.

Για τoυς εργαζομένους μέσω της συνεχής εκπαίδευσης τους με σεμινάρια και μέσω της παροχής ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος

Για το περιβάλλον ανακυκλώνοντας το μεγαλύτερο μέρος των υλικών (χαρτί και ξύλο) που χρησιμοποιεί καθημερινά.

Οι Συνεργάτες

Μερικές μόνο από τις εταιρείες που μας εμπιστεύονται

Μπορούμε να γίνουμε ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης σας