Στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής προσήλωσης της Melkart - Μπάτσαρης A.B.E.E. στην ανάπτυξη και την εξέλιξη, η εταιρία ανακοινώνει την επέκταση των δραστηριοτήτων της στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών, με την αποκλειστική εκπροσώπηση και διανομή των προϊόντων ΣΚΡΑΤΣ στις περιοχές της Βοιωτίας και της Φωκίδας.

Η νέα συνεργασία με την ΟΠΑΠ σηματοδοτεί μια σημαντική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της Melkart - Μπάτσαρης A.B.E.E., αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο το μερίδιό της, στις περιοχές που δραστηριοποιείται. 

Το Σκρατς ανήκει στην 2η πιο επιτυχημένη κατηγορία τυχερών παιχνιδιών παγκοσμίως και η ΟΠΑΠ επενδύει σημαντικά στην υποστήριξή του, γιατί θα αποτελέσει έναν από τους κύριους πυλώνες ανάπτυξης της εταιρείας, καθώς και όλων των συνεργατών της.

Αποτέλεσμα εικόνας για σκρατσ

Στο πλαίσιο της έναρξης της συνεργασίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος  της Melkart - Μπάτσαρης A.B.E.E., κ. Γεώργιος Μπάτσαρης, δήλωσε:

"Συνεργαζόμαστε με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα, της οποίας η ίδια η λειτουργία είναι προσηλωμένη στην άρτια και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της. Έχουμε σχεδιάσει ένα δίκτυο διανομής, το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών της ΟΠΑΠ και ευελπιστούμε ότι, μέσα από αυτή τη συνεργασία, θα ενισχύσουμε την ήδη επιτυχημένη πορεία του ΣΚΡΑΤΣ"

 

*Το ΣΚΡΑΤΣ στις περιοχές δραστηριοποίησης της Melkart - Μπάτσαρης A.B.E.E., διατίθεται πλέον από σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, περίπτερα, καταστήματα ΕΛΤΑ, πρακτορεία ΟΠΑΠ και λαχειοπώλες. 

Οι Συνεργάτες

Μερικές μόνο από τις εταιρείες που μας εμπιστεύονται

Μπορούμε να γίνουμε ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης σας